Det ekar..

... här i bloggen.

Just nu är det fullt upp i livet. Vi har ju flyttat i hus och det är mycket att stå i. Idag är första dagen vi har internet i huset och jag tänkte därför kika i här och uppdatera läget lite. Dessutom jobbar jag 100% vilket gör att det i princip inte blir någon tid över till annat än att laga mat och sova när man kommer hem.

En liten uppdatering gällande mitt mående kan ju också vara bra, om inte annat som en minnesnotering för mig själv. Hur mår jag då? Jo, om jag inte känner efter så noga skulle jag väl säga att jag mår okej efter omständigheterna. Mina axlar har ballat ur efter flytten, migränen kommer ganska ofta (men stoppas i tid av mina migräntabletter) och smärtan i resten av kroppen beror på dagsformen.

Var hos läkaren på VC idag och fick starkare smärtstillande att ta vid behov. Som när högra axeln subluxerade härom veckan. Lämnade urinprov + odling då UVI:n är envis, antar att det blir ytterligare en kur antibiotika. Mina nackbesvär glömde jag ta upp med läkaren, frågade om så mycket annat så jag kände att jag inte kunde ta upp det också. Hon ska ju ringa mig gällande UVI:n så då får jag väl höra med henne då. Eller så väntar jag till besöket 1:a september. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag och sambon äta bullar, dricka te och njuta av lugnet i huset :)

Hoppas ni har det bra! :D

RSS 2.0