Befriad efter återbesöket på VC

För 1,5 vecka sen var jag äntligen på VC för att bli av med katetern. Så himla skönt att bli befriad och det har faktiskt gått ganska bra att klara sig utan. Visst, jag har backat och kan inte knipa så bra, men med övning borde det komma tillbaka som sist, fram till dess får jag återigen använda pants för att inte riskera att kissa ner mig. Inte jättesexigt direkt, men det får lov att gå.
 
Jag ska också be om att få annan typ av tappningskatetrar när jag är på VC nästa gång, detta då jag inte gillar de jag har pga man måste krångla med att fylla vatten i dem osv. Hoppas de kan ordna det åt mig!
 
Förutom att de tog bort KAD:en på återbesöket så skulle de ju ta nytt blodtryck och puls. Detta efter att jag blivit insatt på Metoprolol igen tillsammans med min Atenolol. Blodtrycket hade gått ner och var nu som det brukar vara strax under 120/80. Men pulsen var fortsatt hög. Därför blev jag uppring redan dagen efter då en läkare på VC hade kollat på svaret och ville göra en justering. Nu ska jag inte bara ta betablockerare på morgonen, utan även på kvällen samt att man ökade Metoprololen på morgonen från 25mg till 50mg. Dessutom ville de att jag skulle komma på nytt återbesök, på en drop-in tid kl 11, efter 2 veckor och den dag det passade mig. Då ska nytt blodtryck, puls samt EKG tas. Så jag tänkte försöka komma iväg på torsdag, fredag eller början på v.33. Vi får helt enkelt se när det blir. 
 
Nu är det dags att släcka lampan och sova. Godnatt! 

RSS 2.0