Väntar snart inte längre

Sedan jag var hos sjukgymnasten förra veckan på nybesök där han konstaterade min generella överrörlighet så har jag väntat på ett samtal från läkaren om hur vi ska gå vidare. Jag vill ju få en diagnos! Det finns två alternativ enligt mig:

1. Att hon skickar remiss till klinisk genetik eller annan EDS kunnig mottagning/läkare.
2. Att hon själv ställer diagnos.

Jag skulle helst föredra en kombination av båda, att hon ställer en diagnos men skickar remiss till klinisk genetik för ett 100% fastställande av specialister som verkligen kan EDS. Anledningen till att jag ändå vill ha diagnos av VC-läkaren är att jag behöver diagnosen när jag ska kontakta tandläkaren gällande mina problem med visdomständerna. Jag har inte tid att vänta på den långa väntetiden som är till klinisk genetik. Ja ni kanske förstår.

Men besvikelsen har varit total varje dag som gått och läkaren inte har hört av sig. Jag funderar starkt på att ringa och boka en telefontid under kommande vecka då jag vill att arbetet mot att få en diagnos fortfarande ska vara i rullning. Visst, det har varit såhär hela mitt liv så jag kan vänta, men det är den kommande operationen av visdomstanden och våra framtidsplaner (barn) som gör att jag vill hålla allt i rullning.

Hur svårt kan det vara egentligen?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0